930×122 CAPRA 5

impozite

VESTE BUNĂ PENTRU PITEȘTENI: IMPOZITELE LOCALE NU VOR FI MAJORATE

Deoarece 30 septembrie este ultima zi în care se mai pot achita fără penalizări de întârziere dările locale pentru anul în curs, Primăria Piteşti a decis să instituie la toate centrele sale de încasare a taxelor şi impozitelor locale un program special, prelungit, de lucru.

Citiți și: Termen limită la Finanțe! Se dau sancțiuni!

Astfel, în zilele de marţi, 29 septembrie, şi miercuri, 30 septembrie, taxele și impozitele locale vor putea fi achitate la orice centru de încasare între orele 8 şi 18.

Este vorba de centrele de la Primărie, de la blocul G1 de pe bulevardul Republicii (Casa Cărţii), de la blocul 214 din zona Gară Sud, de la blocul M 5a din Găvana III (de pe bulevardul 1 Decembrie 1918) şi de pe strada Bradului din Trivale, de lângă Şcoala nr. 12.

Citiți și: Milioane de români scutiți de taxe! Anunț fabulos

Pe de altă parte, viceprimarul Cornel Ionică anunță că în Pitești taxele și impozitele locale (inclusiv cele pentru locuință, teren și mașină) pentru anul viitor, an electoral, nu vor fi majorate, urmând să rămână la nivelul din acest an.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90