930X122 MAIA

budeasa

VEȘTI DE MAXIM INTERES PENTRU LOCUITORII DIN BUDEASA

Vești de maxim interes pentru locuitorii din Budeasa.

Citiți și: Care pe care? BMW și Volkswagen, impact lângă Pitești

După cum v-am anunţat (detalii, AICI), în comuna argeşeană Budeasa au fost demarate lucrări de modernizare şi reabilitare la Grădiniţa din satul Budeasa Mică şi la Şcoala Gimnazială Budeasa Mare.

Lucrările la grădiniţă, începute în luna mai a acestui an, practic au fost finalizate. Mai este nevoie doar de mici retuşuri.

Citiți și: Argeș. Șocant! I-a amenințat și bătut pe polițiștii veniți să-l calmeze la cap!

,,Investiţia se ridică la aproximativ 450.000 de lei fără TVA, iar banii sunt de la Consiliul Judeţean Argeş şi din fondurile proprii ale Primăriei.”, precizează Nicolae Mihail Rachieru (foto), primarul comunei Budeasa.

În ceea ce privește Şcoala Gimnazială Budeasa Mare, lucrările ar urma să mai dureze aproximativ două luni. Este motivul pentru care elevii vor trebui să înceapă noul an școlar în altă unitate de învățământ: ,,Copiii vor începe din toamnă la Şcoala Gimnazială Gălăşeşti, dar la o lună după aceea vom fi gata cu Şcoala de la Budeasa Mare şi ne vom muta.

Lucrările constau în schimbarea acoperişului, în extindere pentru o sală de mese şi în alte finisaje interioare.”, informează primarul Nicolae Mihail Rachieru, chestionat de ePitești pe această temă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA