930 x122 grota rece

biciclete

Video – Interzis pe două roți în Centru!

Interzis pe două roți în Centru!

Citiți și: Pitești/Centru: „Avem și bordel! Cu tot cu intervenția Poliției!”

Conform unui proiect de hotărâre care va fi dezbătut și votat în ședința ordinară a Consiliului Local Pitești de joi, circulația anumitor vehicule în zona centrală va fi interzisă începând cu data de 15.05.2021.

Este vorba despre zona centrală pietonală de pe strada Victoriei, pe tronsonul cuprins între Teatrul Alexandru Davila și Prefectură, inclusiv Piața Primăriei și Piața Vasile Milea.

Citiți și: Se schimbă Codul Rutier! Noi amenzi!

 

În această zonă este interzis accesul bicicletelor, bicicletelor electrice, trotinetelor electrice, patinelor cu rotile, monociclurilor electrice, hoverkarturilor, scuterelor electrice. Măsura are drept scop prevenirea accidentării pietonilor, mai ales primăvara și vara când centrul este foarte aglomerat.

Hotărârea la care facem mențiune nu spune nimic oficial, deocamdată, despre cuantumul amenzilor care vor fi aplicate de către Poliția Locală celor care vor încălca interdicția.

Amintim că, în data de 09.02.2021 a avut loc ședința Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești, în care au fost analizate solicitări și propuneri ale cetățenilor, aflate pe ordinea de zi.

 

Una dintre măsurile vizate este interzicerea circulației bicicletelor și a trotinetelor electrice în zona centrală pietonală a municipiului Pitești, respectiv pe strada Victoriei, pe tronsonul cuprins între Teatrul Alexandru Davila și Prefectură, inclusiv în Piața Primăriei și Piața Vasile Milea”.

Alte detalii, precum și subiectul pe larg, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • biciclist spune:

    Idiotenie tipic romaneasca.

  • Alt biciclist spune:

    Înțeleg in zona dintre piata primăriei și piața Vasile Milea dar ,în zonele piețelor, nu are rost interzicerea deoarece pot fi zone de tranzit intre bulevarde pentru bicicliști,mai ales cei mici care circula destul de imprudent pe străzi.
    De ce s-a făcut piata primăriei atât de mare daca nu au adăugat nimic și nici macar un trafic de biciclete în zona nu este acceptat, a da, degeaba.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90