Donaris 930 x 122

drum

VIDEO: LUCRĂRI LA DRUMUL EXPRES PITEȘTI-CRAIOVA

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a făcut publice în urmă cu puțin timp noi imagini video de pe șantierul drumului expres Pitești-Craiova. Este vorba despre prima secțiune, de pe teritoriul județului Dolj.

Citiți și: Petiție pentru reabilitarea unui drum judeţean

Citiți și: Drum din Argeş, în topul celor mai periculoase șosele din România

Imagini de astăzi cu șantierul Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești, constructor Tirrena Scavi. Se efectuează #lucrări la structurile podurilor și pasajelor, excavații, terasamente, decopertă strat vegetal, îmbunătățire teren de fundare. #cnair #drumexpresCraiovaPitești #DRDPCraiova

Publicată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Marţi, 2 iunie 2020

În acest moment, după cum se poate observa, se efectuează lucrări la structurile podurilor și pasajelor, excavații, terasamente, decopertă strat vegetal, îmbunătățire teren de fundare.

Pentru celelalte tronsoane, dintre care al patrulea este pe teritoriul județului Argeș, încă se fac proceduri pentru exproprieri. Urmează apoi semnarea contractelor de execuție cu firmele care vor avea cele mai bune oferte tehnice și de preț în cadrul licitațiilor.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441