New Profesional Consult 930 x 122

impozite

primaria_pitesti_nou

VREI REDUCERE LA PLATA TAXELOR ŞI IMPOZITELOR? MAI AI O ZI LA DISPOZIŢIE!

Luni, 31 martie, este ultima zi în care piteştenii mai pot beneficia de o reducere cu 10% a taxelor şi impozitelor locale dacă acestea sunt plătite integral pentru tot anul.

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

În acest sens Primăria a instituit un program special de încasare la toate ghişeele de taxe şi impozite din oraş. Pentru astăzi programul de lucru este până la ora 12:30. Mai rămâne, așadar, doar ziua de luni, 31 martie, pentru a vă putea plăti dările cu reducerea de 10%. Programul de luni va fi de la ora 8 la ora 18 la centrele de încasare de la Primărie, de la Casa Cărţii, de la Gară, din Găvana şi din Trivale şi de la ora 8 la 14:30 la centrul de la Judecătorie.

Plăţile se pot face şi online sau cu cardul. Peste 80.000 de piteşteni persoane fizice şi juridice au plătit deja impozitele pentru anul în curs.

Citiți și: Anunț oficial: Primăria Pitești angajează!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90