New Profesional Consult 930 x 122

jandarmeria argeș

Adunare publică de amploare în Argeş

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeşeni se vor afla la datorie pentru a asigura măsurile de ordine la o manifestare care va avea loc în data de 12 martie în municipiul Câmpulung.

Citiți și: Pitești. Incredibil ce a făcut un bărbat în centrul orașului!

Este vorba despre o adunare publică de solidaritate şi sprijin pentru civilii ucraineni.

De asemenea, vor fi prezenţi jandarmi şi la mai multe competiţii sportive care se vor desfăşura în judeţ, în acest weekend. În total, peste 100 de jandarmi vor asigura ordinea şi liniştea publică.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival din Argeș! Recomandările autorităților pentru participanți

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentelor, Jandarmeria Argeș face participanților următoarele recomandări:

– să se informeze cu privire la obiectele interzise de organizator, altele decât cele prevăzute de lege;

– să manifeste răbdare, să respecte recomandările jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă sau să solicite echipajele de jandarmi prin numărul unic de urgență 112;

– părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii;

– din raţiuni de siguranţă publică, recomandăm participanţilor să nu vină cu bagaje sau genţi voluminoase.

„Jandarmeria Argeș reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

Scopul misiunilor jandarmeriei este acela de a menţine un climat de linişte care să permită exercitarea drepturilor şi libertăţilor garantate tuturor cetăţenilor de prevederile legale în vigoare şi de Constituţia României”, a transmis IJJ Argeş într-un comunicat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90