SMART KIDS 930X122

dispărut

Alertă în Argeș! Minor de 16 ani dispărut fără urmă!

Update, ora 21.13, IPJ Argeș transmite: „Minorul a fost găsit. Din verificările efectuate până la acest moment, rezultă că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Acesta nu a suferit vătămări.”

Citiți și: Breaking. Toată România stă cu sufletul la gură! Ce s-a întâmplat cu copilul dispărut

Știrea inițială, ora 18.09

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului desfășoară cercetări pentru identificarea unui minor de 16 ani, care a plecat de lângă părinții săi, în timp ce se afla de pe raza localității Uda.

Citiți și: Președintele Iohannis a fost dat dispărut!

În ziua de 15 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său, FURDUI MARIAN IONUȚ, de 16 de ani, a plecat voluntar, de lângă atelajul cu care se deplasa împreună cu familia, în timp ce se aflau pe raza comunei Uda, în după-amiaza zilei de 15 iunie a.c., fără a mai reveni.

Semnalmente: 1,70 m înălțime, aproximativ 50 de kg, constituție astenică, ten măsliniu, păr șaten, tuns scurt, fără semne particulare;

Vestimentație: pulover de culoare negru cu roșu cu inscripția ,,VERSACE”, pantalon de culoare neagră, încălțăminte sport de culoare albă.

Persoanele care pot da relații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90