930×122 CAPRA 5

amenda

Amendă uriașă pentru construirea unui brad de Crăciun din doze de vaccin

Reprezentanții centrului de vaccinare din incinta Palatului Copiilor din București au primit o amendă de nici mai mult, nici mai puțin de 90.000 de lei pentru construirea unui brad de Crăciun din doze de vaccin goale.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Bradul, care fusese ridicat în 200 de ore, era confecționat din doze goale de vaccin Pfizer și Moderna. Mai mult decât atât, au fost confecționate și mai multe cutii de cadouri, dar și o căsuță cu tematică de sărbători.

Garda Națională de Mediu a aplicat o sancțiune contravențională, deoarece, conform legii, angajații centrului nu au respectat regimul de transport al deșeurilor medicale.

Citiți și: Se schimbă Codul Rutier! Noi amenzi!

Șeful DSU, Raed Arafat, dar și șeful campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiță au reacționat în cazul acestei amenzi de zeci de mii de lei dată de Garda de Mediu.

Raed Arafat consideră amenda „distructivă și exagerată” și îl sfătuiește pe cel care a primit-o să o conteste, iar colonelul Valeriu Gheorghiță a subliniat că riscul biologic de contaminare cu respectivele doze de vaccin era zero, relatează Agerpres.

De asemenea, șeful DSU a mai afirmat faptul că persoanele care au creat acest scandal „sunt exact cei care transmit în fiecare zi mesaje false împotriva vaccinării”.

Sură foto: Antena 3

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90