930×122 CAPRA 5

McDonald’s

Amendă uriașă pentru McDonald’s! S-au descoperit nereguli grave!

Inspectorii ANPC au desfășurat o nouă rundă de controale la cel mai cunoscut lanţ fast-food din Bucureşti.

Citiți și: Tentativă de fraudă! Atenție la McDonald’s România!

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a amendat McDonald’s Unirii din București cu 50.000 de lei, primul deschis în România de lanțul american de fast food, după ce în urma verificărilor au fost descoperite nereguli care le pot pune viaţa în pericol consumatorilor.

Controalele au avut loc joi, 26 ianuarie 2023. Inspectorii au constatat că frişca vegetală era comercializată ca frişcă naturală, iar somonul servit în preparatele pregătite pentru micul dejun nu avea culoarea corespunzătoare.

Citiți și: McDonald’s face anunțul zilei!

Totodată, perdeaua şi tavanul din camera frigorifică erau acoperite de gheaţă, lucru care este neconform cu normele fito-sanitare, notează Antena 3.

Reamintim că, la începutul lunii ianuarie, restaurantele McDonald’s Romană și KFC Romană au fost amendate cu 15.000 lei, pentru neconcordanțe între gramajul de prezentare al produselor și gramajul efectiv al produselor vândute.

Mai mult decât atât, ANPC a dispus oprire temporară a desfăşurării activităţii în cazul restaurantelor din Piaţa Romană.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3