930 pe 122 COSTACHE

ambrozie

Amenzi de 20.000 de lei pentru cei care nu respectă această lege

Vremea caldă aduce cu ea nu numai bucuria de a petrece timp în natură, ci şi amenzi. Sancţiunile s-au mărit în cazul românilor proprietari şi care nu respectă o lege extrem de importantă.

Citiți și: Șoferii sunt vizați de amenzi de până la 3.000 de lei

Amendă usturătoare pentru români

A început sezonul alergiilor, iar românii proprietari de terenuri riscă acum amenzi considerabile dacă nu le curăţă de ambrozie, plantă care provoacă alergii multor persoane.

Majoritatea celor cu această problemă de sănătate sunt în alertă maximă, atunci când polenul de la ambrozie începe să se răspândească prin aer.

Citiți și: Atenție! Riști amendă de 3.000 de lei

Ceea ce însă unii ignoră este dezvoltarea, începând cu luna august, a unui nou tip de alergen, la fel de puternic ca polenul de primăvară.

Ambrozia este un soi de plantă care înfloreşte în august-septembrie, polenul ei fiind responsabil de apariţia problemelor alergice, începând cu luna august şi mergând până în octombrie şi chiar noiembrie.

Lunile august, septembrie şi octombrie sunt un calvar pentru foarte mulţi români. E poate cea mai grea perioadă din an pentru cei alergici la ambrozie. Toamna este sezonul în care produce polen în cantităţi sufocante.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

570 X 90 CAPRA 3