New Profesional Consult 930 x 122

ambrozie

Amenzi de 20.000 de lei pentru cei care nu respectă această lege

Vremea caldă aduce cu ea nu numai bucuria de a petrece timp în natură, ci şi amenzi. Sancţiunile s-au mărit în cazul românilor proprietari şi care nu respectă o lege extrem de importantă.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Amendă usturătoare pentru români

A început sezonul alergiilor, iar românii proprietari de terenuri riscă acum amenzi considerabile dacă nu le curăţă de ambrozie, plantă care provoacă alergii multor persoane.

Majoritatea celor cu această problemă de sănătate sunt în alertă maximă, atunci când polenul de la ambrozie începe să se răspândească prin aer.

Citiți și: Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

Ceea ce însă unii ignoră este dezvoltarea, începând cu luna august, a unui nou tip de alergen, la fel de puternic ca polenul de primăvară.

Ambrozia este un soi de plantă care înfloreşte în august-septembrie, polenul ei fiind responsabil de apariţia problemelor alergice, începând cu luna august şi mergând până în octombrie şi chiar noiembrie.

Lunile august, septembrie şi octombrie sunt un calvar pentru foarte mulţi români. E poate cea mai grea perioadă din an pentru cei alergici la ambrozie. Toamna este sezonul în care produce polen în cantităţi sufocante.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90