930×122 CAPRA 5

amenda

Amenzi uriașe pentru cei care nu fac asta!

Amenzi uriașe pentru cei care nu fac asta!

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Persoanele care nu își declară fosele septice individuale vor fi amendați.

Primăria Municipiului Pitești, prin Serviciul Tehnic – Compartiment Protecția Mediului, anunță proprietarii spațiilor conectate la sistemul individual adecvat de epurare că data de 30 octombrie 2022 este termenul limită pentru înscrierea în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate!

Citiți și: Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

În conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 714 din 26 mai 2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, construcția, înscrierea/înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate, neînscrierea în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate de către persoanele fizice și juridice constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 de lei la 10.000 de lei.

Detaliile referitoare la acest demers și formularele necesare înscrierii se regăsesc în anunțul postat pe site-ul instituției și sunt disponibile, accesând link-ul.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90