New Profesional Consult 930 x 122

Analogue festival

ANALOGUE Festival îți dă întâlnire cu B.U.G. Mafia. Vino să-i asculți live la Mioveni!

Direct din cartier, să dăm un strigăt Mafiei Subterane bucureștene.

Citiți și: Subcarpați se alătură la prima ediție a Festivalului Analogue!

„Suntem foarte mândri să îi urăm bun venit lui B.U.G. Mafia la prima ediție a Festivalului Analog! Fii acolo sau fii pătrat.

Te așteptăm pe 2-4 septembrie, pe Platoul Făget din Mioveni. Biletele sunt deja puse la vânzare – https://analogue.ro/tickets/.”, transmit organizatorii.

Citiți și: JP Cooper va urca pe scenă la Analogue Festival

B.U.G. Mafia este una dintre cele mai cunoscute trupe de hip-hop din România. Formația este compusă din Caddy, Tataee și Uzzi.

Trupa se numește BUG Mafia, care este o abreviere pentru Bucharest UnderGround și a fost înființată în 1993. Cel mai mare concert al trupei avea să aibă loc pe 13 martie 1999, la Sala Polivalentă. Din cauza amplitudinii „fenomenului”, băieții au fost chemați la IGP pentru a face o declarație despre materialul pe care îl vindeau.

Un nou maxi-single, „România”, a fost lansat în august 1999, care discuta despre patriotism, condiția socială a românilor și modele precum Hagi, Lacatus și Ghiță Mureșan.

Pe această melodie, Leonard Doroftei cere permisiunea de a intra pe ring la toate meciurile, susținând că îl motivează.

Festivalul Analogue este o producție proprie a Centrului Cultural Mioveni ce va avea loc în perioada 2 – 4 septembrie pe platoul Făget din Mioveni.

Timp de 3 nopți și 3 zile, creatorii ANALOGUE îi vor surprinde pe fanii festivalului cu mici escapade, fie ele vizuale, fie de tip craft/artizanal sau muzicale, cu diverse genuri.

Nume mari din industria muzicală națională și internațională vor urca pe scenă. Detalii, aici – Trei zile și trei nopți de distracție! ANALOGUE Festival – un weekend de neuitat cu muzică & artă

Pe lângă muzică, programul festivalului va fi completat de o serie de activări de artă & tehnologie, dar și de alte activități (ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness și relaxare în natură), adresate publicului de toate vârstele.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

570 X 90 CUMPANA 3