New Profesional Consult 930 x 122

Analogue festival

Analogue Festival: S-au pus la vânzare biletele de o zi

Analogue Festival: S-au pus la vânzare biletele de o zi

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

Analogue Festival, care va avea loc între 2 și 4 septembrie 2022, pe Platoul Făget din Mioveni, județul Argeș, a anunțat astăzi programul artiștilor pe zile și prețul biletelor de o zi.

În următoarele 10 zile, cei care doresc să participe la Analogue vor avea posibilitatea să îți achiziționeze bilete la un tarif special.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Astfel, începând din 4 august până pe 14 august, biletele de o zi vor avea prețul de 110 lei, urmând ca din 15 august prețul unui bilet de o zi să fie 140 lei.

Biletele pe zile și abonamentele cu acces de 3 zile sunt disponibile online pe Bilete.ro, Ia Bilet, Entertix si Eventim, dar vor putea fi achiziționate și direct de la intrare, în zilele de festival, în limita stocului disponibil.

ANALOGUE 2022, PROGRAMUL PE ZILE. MAIN STAGE

Vineri, 2 septembrie

Programul concertelor ȋncepe la ora 18:00: Bruja, El Nino, Nane, Deliric & Silent Strike, BUG Mafia, Rudimental (DJ set).

Sȃmbătă, 3 septembrie

Programul concertelor ȋncepe la 17:30: Catalina Cara, Moonlight Breakfast, Zdob și Zdub, Subcarpaţi, Dubioza Kolektiv, Morcheeba

Duminică, 4 septembrie

Programul concertelor ȋncepe la 16:00: Maria Hojda, Irina Rimes, The Motans, Golan, Asaf Avidan, JP Cooper, Jessie Ware

Pe langă muzica live de pe Main Stage, festivalul va avea încă două scene.

Surpriza festivalului o constituie scena Radio ZU

“ZU aduce starea naturală, tu adu-ţi prietenii la Analogue Festival, pe platoul Făget! Am pregătit o scenă specială cu #MuzicaAia, gata să primească toată energia publicului. DJ Razz și DJ Popoviciu sunt la platane și mixează cele mai tari hituri pentru cele mai tari momente.

În cele 3 zile de festival ne vom bucura cât pentru 3 luni de vară. Ne vedem pe platou, să facem cel mai tare show! See you!”, au transmis reprezentanţii Radio ZU.

Analogue propune ȋncă o scenă de party, unde mai mulţi DJs și tineri artiști vor performa ȋn fiecare zi de festival.

Noutăți și informații suplimentare despre activităţile din festival vor fi publicate în următoarea perioadă pe canalele de comunicare ale Analogue.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA