New Profesional Consult 930 x 122

Analogue festival

Analogue Festival va transforma Mioveniul în destinația iubitorilor de muzică bună și artă

Ne așteaptă un început de toamnă epic! În perioada 2-4 septembrie 2022 va avea loc Analogue Festival, pe Platoul Făget din Mioveni.

Citiți și: Nume grele ale muzicii vor fi prezente la Festivalul Analogue

Analogue este cel mai mare festival de muzică din sudul României, festival ce va aduce pe scenă artiști naționali, cât și internaționali de renume.

Dintre ei îi reamintim pe Asaf Avidan, Jessie Ware, JP Cooper, Morcheeba, Rudimental, Subcarpați, Golan, The Motans, Zdob și Zdub, B.U.G. Mafia, Nane și Irina Rimes.

Citiți și: Managerul care a organizat cel mai tare festival din Arges, anunț colosal!

Festivalul Analogue este o producție proprie a Centrului Cultural Mioveni. Sponsori de renume s-au asociat cu acest eveniment, care va transforma Mioveniul în destinația iubitorilor de muzică bună și artă.

Vorbim aici de George primul Banking inteligent -BCR (Main Partener), Pepsi, Ciuc Premium, Aperol Spritz, Johnnie Walker, Delta Invest, Vectrum Solutions, Alpha maap, Natisan, Cipcos Mar, Optima, Beciul Domnesc Compania, La Fantana, Kafune, Aldestar, Sistemath, Supernova, Cinema Trivale, Haappy Cinema.

Pe lângă muzică, programul festivalului va fi completat de o serie de ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness şi relaxare în natură, adresate publicului de toate vârstele.

Astfel, timp de 3 nopți și 3 zile, creatorii ANALOGUE îi vor surprinde pe fanii festivalului cu mici escapade, fie ele vizuale, fie de tip craft/artizanal sau muzicale, cu diverse genuri.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90