930×122 CAPRA 5

accident rutier

Argeș. A rănit grav un tânăr de 18 ani în timp ce făcea drifturi și a fugit!

În noaptea de 04 spre 05 decembrie a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, de către reprezentanții Spitalului Județean, cu privire la faptul că, un tânăr de 18 ani s-a prezentat la unitatea medicală, rănit la picior, și afirmă că a fost victima unui eveniment rutier, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate de către polițiștii Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit faptul că, în aceeași noapte, în jurul orei 02:00, într-o parcare de pe raza localității Suseni, un tânăr de 19 ani, din Rociu, pe fondul conducerii agresive a autoturismului (efectua drifturi), a accidentat, grav, un tânăr de 18 ani, din Rociu, care se afla în parcare, călcându-l cu roata autoturismului pe gamba piciorului drept.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului, fără încuviințarea polițiștilor, fiind identificat ulterior.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 196 și 338 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto descriptiv: Opinia Timisoarei

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90