Donaris 930 x 122

jandarmeria argeș

Argeș. A sunat și a amenințat! Urma să facă un gest teribil

Argeș. A sunat și a amenințat! Urma să facă un gest teribil

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

Un bărbat de 47 de ani a sunat astăzi, în jurul orei 12.20 la 112, amenințând că își pune capăt zilelor din cauza unor probleme familiale.

Pentru a evita o tragedie, jandarmii împreună cu polițiștii argeșeni au pornit în căutarea acestuia în zona localității Lerești din județul Argeș.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

Pentru că meseria de jandarm nu are liber și suntem în permanență! în slujba cetățenilor, aflat în timpul liber și fiind din zonă, plt. adj. DARIE Valentin a fost informat despre situație.

Nu a ezitat, a intervenit și a plecat în căutarea bărbatului pe care l-a găsit, în jurul orei 16:53 în satul Voinești, în apropierea casei părintești.

Aplicând tactul și tactica specifică, colegul nostru a reușit să-l convingă să se liniștească și să dialogheze cu acesta, până la sosirea unui echipaj de poliție care l-a preluat pe bărbat.

Felicitări colegului nostru pentru devotament, profesionalism și implicare, transmite Jandarmeria Argeș, într-un comunicat trimis în această seară.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3