New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

ARGEȘ: AMENZI PENTRU NEPURTAREA MĂȘTII ȘI NERESPECTAREA DISTANȚĂRII

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului au continuat verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citiți și: Amenzi colosale pentru cei care stau la bloc!

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 390 de persoane și 63 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, au fost legitimate 357 de persoane și au fost verificate 214 de autoturisme, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Citiți și: Amenzi duble și muncă în folosul comunității pentru cei care fac asta
Totodată, în urma acțiunilor de control efectuate de jandarmii argeșeni, în cursul zilei de ieri au fost aplicate 8 amenzi în valoare de 4000 de lei și 4 avertismente unor persoane care nu au purtat masca de protecție, în conformitate cu prevederile legale.
În urma acțiunilor de control efectuate de pompierii argeşeni , au fost verificate 4 instituții publice, 7 societăți comerciale și 89 depersoane fizice. Dintre acestea din urmă, 17 au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individual; au fost aplicate 2 amenzi în valoare totală de 1000 de lei și 15 avertismente.
„PROTEJAȚI-VĂ SĂNĂTATEA! PURTAȚI MASCĂ!”, este mesajul Instituției Prefectului Argeș.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3