Donaris 930 x 122

ambulanta

Argeș. Autospeciale noi la Ambulanță

Argeș. Autospeciale noi la Ambulanță

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă va cumpăra 122 de ambulanţe de tip A, destinate Serviciilor Publice de Ambulanţă, inclusiv Argeș, dotate cu defibrilator semiautomat şi alte echipamente medicale specifice, a informat astăzi instituţia.

Conform Agerpres, fondurile pentru achiziţia acestor ambulanţe provin din Programul Operaţional Regional şi nu fac parte din cele alocate celor 1.200 ambulanţe de urgenţă de tip B şi C, pentru care specificaţiile tehnice au fost finalizate, urmând a începe consultările de piaţă.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

La începutul anului, la nivelul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit o comisie de specialişti, cu reprezentare largă, atât din cadrul serviciilor de ambulanţă, cât şi din cadrul UPU-SMURD şi al inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă, care a urmărit revizuirea specificaţiilor tehnice pentru ambulanţele de urgenţă care vor fi achiziţionate, astfel încât dotarea acestora să fie în conformitate cu toate evoluţiile tehnicii şi a tehnologiilor medicale actuale.

Dintre cele 1.200 ambulanţe care vor fi achiziţionate din fonduri europene nerambursabile, cea mai mare parte vor fi direcţionate către Serviciile Publice de Ambulanţă, iar restul către SMURD.

Detalii, AICI – IGSU va achiziţiona 122 de ambulanţe de tip A pentru Serviciile Publice de Ambulanţă

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90