NOR CURIER 930X122

drumuri

Argeș. Facturi uriașe!

Argeș. Facturi uriașe!

Citiți și: Pe aceste drumuri se lucrează! Șoferi, fiți foarte atenți

Constructorii WeBuild (Italia), UMB (România) și Alsim Alarko (Turcia ) au trimis CNAIR facturi pentru lucrări de aproape 300 de milioane lei doar în ultimele zile, potrivit datelor financiare.

Facturile de pe șantiere sunt pentru lotul 5 al Autostrăzii A 1 Sibiu-Pitești, Drumul Expres Brăila-Galați și Autostrada București Sud, toate cele trei mari proiecte de investiții fiind finanțate din fonduri europene nerambursabile (cu decontare 85 % până la finalul anului).

Citiți și: Companie de energie, anunț deosebit de important! Sunt vizați peste 600.000 de clienţi

Argeș. Facturi uriașe!

La fel ca luna trecută, cea mai mare factură este de la WeBuild (Italia), 93 de milioane lei pentru Lotul Pitești-Curtea de Argeș (30 km.) acum la aproape 45 %.

În urmă cu câteva zile, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu remarca mobilizarea mult mai bună a WeBuild și avansa o posibilă inaugurare în decembrie 2024, înainte de termen.

Facturile semnificative din iulie (97 milioane lei) și august 93,7 milioane lei (peste 10 % din valoarea contractului de 1,7 miliarde lei) confirmă ritmul mai bun de pe șantier.

Detalii, AICI .

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90