930×122 CAPRA 5

fără permis

Argeș: Inconștiență totală! Bucureștean prins conducând drogat și fără permis

Inconștiență totală! Un șofer a fost prins drogat și fără permis conducând pe străzile din Argeș. Este vorba despre un bucureștean de 34 de ani.

Citiți și: Piteștean pozitiv la DrugTest, prins în flagrant pe străzile din oraș

Acesta a fost prins noaptea trecută, în jurul orei 23.00, de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care efectuau activități de ordine publică și fluidizare a traficului în zona festivalului Analogue.

IPJ Argeș precizează: 

Citiți și: Pitești. Urmărire ca-n filme! Și-a abandonat mașina și a fugit de polițiști

În ziua de 04 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care efectuau activități de ordine publică și fluidizare a traficului în zona festivalului Analogue, au depistat un bărbat de 34 de ani, din București, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv.

În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența unei substanțe psihoactive.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea, prin analize de specialitate, a substanțelor cu efect psihoactiv.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336, alin. 2 din Codul penal.

Reamintim că, acesta este al doilea șofer prins drogat la volan în acest weekend, pe raza județului Argeș. În noaptea de 03 septembrie, un clujean a fost prins conducând drogat. Acesta se afla sub influența a două substanțe psihoactive. Subiectul pe larg, AICI – Clujean prins drogat la volan în Argeș!

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3