New Profesional Consult 930 x 122

fără permis

Argeș: Inconștiență totală! Bucureștean prins conducând drogat și fără permis

Inconștiență totală! Un șofer a fost prins drogat și fără permis conducând pe străzile din Argeș. Este vorba despre un bucureștean de 34 de ani.

Citiți și: Accident tragic! Mamă și fiică de 6 ani, spulberate pe trecerea de pietoni de un șofer drogat

Acesta a fost prins noaptea trecută, în jurul orei 23.00, de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care efectuau activități de ordine publică și fluidizare a traficului în zona festivalului Analogue.

IPJ Argeș precizează: 

Citiți și: Tânăr de 20 de ani, DROGAT la volan, pe străzile din Argeș

În ziua de 04 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care efectuau activități de ordine publică și fluidizare a traficului în zona festivalului Analogue, au depistat un bărbat de 34 de ani, din București, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv.

În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența unei substanțe psihoactive.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea, prin analize de specialitate, a substanțelor cu efect psihoactiv.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336, alin. 2 din Codul penal.

Reamintim că, acesta este al doilea șofer prins drogat la volan în acest weekend, pe raza județului Argeș. În noaptea de 03 septembrie, un clujean a fost prins conducând drogat. Acesta se afla sub influența a două substanțe psihoactive. Subiectul pe larg, AICI – Clujean prins drogat la volan în Argeș!

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3