NOR CURIER 930X122

șofer drogat

Clujean prins drogat la volan în Argeș!

Un clujean de 38 de ani a fost prins drogat la volan de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care efectuau activități de ordine publică și fluidizare a traficului în zona festivalului Analogue.

Citiți și: Piteștean pozitiv la DrugTest, prins în flagrant pe străzile din oraș

Bărbatul se afla sub influența a două substanțe psihoactive.

IPJ Argeș precizează:

În ziua de 03 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care efectuau activități de ordine publică și fluidizare a traficului în zona festivalului Analogue, au depistat un bărbat de 38 de ani, din Cluj Napoca, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv.

Citiți și: Pitești. Urmărire ca-n filme! Și-a abandonat mașina și a fugit de polițiști

În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența a două substanțe psihoactive.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea, prin analize de specialitate, a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin. 2 din Codul penal.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: specialarad.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90