NOR CURIER 930X122

accident

Doi tineri șoferi, accident deosebit de grav soldat cu victime! Ce spune Poliția

Argeș: Intervenție în forță: Accident rutier între două autoturisme

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

Update 2

Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

,,În cursul zilei de 23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe DN 73, pe raza comunei Valea Mare Pravăț, a avut loc un accident în care au fost implicate un autocamion și un autoturism.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț pentru asigurarea primelor măsuri, iar cercetările au fost efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii rutieri câmpulungeni, s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani, din Dragoslavele, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Valea Mare Pravăț, circulând din direcția Brașov către Câmpulung, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier, format din autocamion și remorcă, condus de un bărbat de 28 de ani, din Coșești, care circula în fața sa, în aceeași direcție.

În urma evenimentului au suferit leziuni cei patru ocupanți ai autoturismului, respectiv conducătorul auto de 26 de ani, precum și pasagerii, respectiv o tânără de 19 ani, o femeie de 47 de ani și un minor de 17 ani, toți din Dragoslavele.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto a rezultat că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.”

Update 1

ISU Argeș informează:

,,Este vorba despre o coliziune între un autoturism și un autocamion.

Au fost suplimentate echipajele medicale cu o ambulanță SAJ, în urma evenimentului rezultând patru victime.

Ambulanțele SAJ au preluat trei persoane, pe care le transportă la spital.

Paramedicii SMURD evaluează o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 28 de ani, care prezintă suspiciune traumatism la coloana cervicală.

Argeș: Intervenție în forță: Accident rutier între două autoturisme

După acordarea primului ajutor calificat, victima va fi transportată la spital.

Pompierii au identificat scurgeri de lichide combustibile și asigură măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.”

Știre inițială

Pompierii intervin la un accident rutier, produs cu puțin timp în urmă, în Valea Mare Pravăț.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș informează că în evenimentul rutier sunt implicate două vehicule.

La locul accidentului au fost alocate o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

Foto: ISU Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3