930X122 MAIA

jandarmeria argeș

Argeş: Jandarmii ies în stradă în efectiv sporit

În perioada 27 noiembrie – 01 decembrie 2021, jandarmii argeșeni vor executa misiuni specifice în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică în zone aglomerate, piețe, târguri sau în alte zone de interes operativ, dar și în apropierea lăcașelor de cult, cu ocazia sărbătorii religioase Sf. Apostol Andrei, ocrotitorul tuturor românilor.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

„În acest sens, peste 100 de jandarmi vor avea zilnic o prezență activă, cu rol preventiv, astfel încât să se asigure că nu vor exista probleme care pot afecta ordinea și liniștea publică și să intervină la solicitările cetățenilor. De asemenea vor fi desfășurate activități de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS CoV-2, în contextul epidemiologic actual.

În data de 1 Decembrie, jandarmii argeșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările dedicate Zilei Naționale a României organizate în zona centrală a municipiului Pitești.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

Recomandăm tuturor participanților la evenimente să respecte măsurile de protecție sanitară dispuse de autorități în contextul pandemiei de Covid-19, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale să solicite sprijinul forțelor de ordine aflate în apropiere sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112”, precizează Jandarmeria Argeş.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3