930×122 CAPRA 5

amenzi

ARGEȘ: MAȘINI OPRITE ÎN TRAFIC, SUTE DE PERSOANE VERIFICATE, ZECI DE AMENZI

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost continuate, în mod integrat, de către Grupul de lucru constituit prin Ordinul prefectului nr.258/2020, acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

Zeci de amenzi

Au fost vizate mijloacele de transport în comun, complexele comerciale și zonele aglomerate. Polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citiți și: Amenzi colosale pentru cei care stau la bloc!

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 362 de  persoane si 62 de societati comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, au fost legitimate 283 de persoane și  au fost verficate 181 de autoturisme. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate  28 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de  1 500 de lei.

 

„Totodata, în urma acțiunilor de control efectuate de  pompieri, au fost verificate 7 instituții publice si 256 de  persoane fizice; dintre acestea din urma 4 au fost surprinse ca nu respectau masurile de protectie individuala in spatii inchise si au primit avertismente„, precizează Instituția Prefectului Argeș.

 

În urma acțiunilor de control efectuate de jandarmii argeșeni,  nu au fost aplicate sancțiuni.

Foto descriptiv: FB Instituției Prefectului Argeș.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3