SMART KIDS 930X122

jandarmeria argeș

Argeş: Peste 100 de jandarmi au „colindat” de Crăciun pe stradă

În acest sfârșit de săptămână, peste 100 de jandarmi au acționat zilnic pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la evenimentele care au avut loc în spațiul public. În aceeași perioadă au fost desfășurate mai multe activități preventive, dar și verificări care au vizat respectarea măsurilor impuse pentru această perioadă, fiind aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9400 de lei.

Citiți și: Pitești. Incredibil ce a făcut un bărbat în centrul orașului!

În data de 24 decembrie, jandarmii argeșeni au depistat faptul că o societate comercială din municipiul funcționează cu barul deschis în regim de club. Administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar activitatea a fost întreruptă.

În data de 26 decembrie, în urma verificărilor efectuate la o societate comercială din municipiul Pitești cu domeniul de activitate sală de jocuri, jandarmii argeșeni au aplicat 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 5000 de lei pentru faptul că reprezentanții firmei nu au luat măsurile legale pentru verificarea certificatului verde și pentru faptul că funcționau în afara intervalului orar 05.00-22.00.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival din Argeș! Recomandările autorităților pentru participanți

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 pe 90 Costache