SMART KIDS 930X122

amenzi

ARGEȘ: PICNICURI ÎNCHEIATE CU AMENZI ÎN ULTIMELE ZILE

În minivacanța de Rusalii, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol dar și pentru protecția mediului înconjurător, în zonele des frecventate de turiști și au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale cu o valoare ce a depășit 20.000 lei.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Amenzi la picnic

Pe linia protecției mediului înconjurător, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni de prevenire și de educare a cetățenilor care au ales să-și petreacă timpul liber în natură și au aplicat 56 de amenzi și 133 de avertismente pentru încălcarea legii referitoare la activitățile de picnic.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

Pescuit în ilegalitate

Pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol s-a avut în vedere de faptul că la începutul lunii iunie a încetat perioada de prohibiție. Totuși au fost persoane care au mers la pescuit fără să posede permis. Pe această linie au fost aplicate 13 amenzi și 23 de avertismente.

„Nu în ultimul rând, în acest sfârșit de săptămână, jandarmii au executat misiuni fie independent, fie în cooperare cu organe ale Poliției Române pentru asigurare unui climat de siguranță și liniște în județul Argeș. Pe timpul desfășurării acestor misiuni au fost aplicate 37 de amenzi și 9 avertismente pentru încălcarea unor fapte de conviețuire socială.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul Câmpulung a fost sancționat cu amendă în valoare de 250 de lei pentru faptul că nu a supravegheat și a lăsat în libertate câinele său, fiind de rasă de luptă”, precizează IJJ Argeș.

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90