Donaris 930 x 122

jandarmeria argeș

Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

De astăzi, colonelul Vîlcu Răzvan este numit în funcția de prim-adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Acesta a promovat concursul organizat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Citiți și: Caz halucinant Argeș. Un jandarm a bătut un copil de 10 ani

Ofițerul este absolvent al Liceului Militar ”Constantin Brâncoveanu” și al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, promoția 2003.

De atunci și până în prezent a ocupat în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș mai multe funcții: comandant de pluton, ofițer specialist și șef serviciu.

Colegii din cadrul Jandarmeriei Argeș îi transmit felicitări și îi doresc multă putere de muncă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

8 comentarii

  • Clevetici spune:

    Ia uite-l ce frumos arata!
    Gusha, burta, om trecut prin statul la birou in Jandarmerie, caci doar fraierii mai fac instructie si trageri la poligon…

  • Mihai Bandoc spune:

    Are o fata de prelucrător prin așchiere și nu numai. Marea majoritate din cei ce sunt numiți în funcții de conducere zici că sunt făcuți de aceași mamă. Se citesc în ochii lor că sunt porniți pe treabă.Toți pun umărul la bunăstarea , liniște și mulțumirea cetățeanul.
    P.S. Pe ce filiera veniră?!?.

  • Eleonora spune:

    Poate șefii de la Jandarmerie își instruiesc subalternii să aibă și bun simț. În duminica în care a fost prezentată Icoana Maicii Domnului la biserica Mavrodolu din Pitești,în jurul orei 14.00,deși lumea stătea la rând pentru a se închina la icoană, un jandarm a băgat în față o pereche de tineri, despre care a spus ca sunt operați. Nu păreau deloc operați după felul cum s-au comportat, sau poate erau operați dar le rămăsese destulă nesimțire! Rușine pentru acest jandarm!

  • Tănase Ilie spune:

    Felicitări pentru noua funcție.Este dedicat,are o ținută exemplară.Mult succes in noua funcție.Nu Răzvan a pus jandarmul sa procedeze așa.Trebuie verificata știrea.

  • Stiutor De Chestii spune:

    Nu ii gasesc CV- ul pe google, dar dupa anul absolvirii facultatii pare sa aiba 44-45 de ani.
    In 2-3 ani vom citi ca se pensioneaza!

  • Stiutor de treburi spune:

    Fac pariu ca in 3-4 ani se pensioneaza ‘special’…

  • Puternic barbat… Pare calit in focul cratitelor de sarmale ale bunicii. Iti cam plac jumarile, Razvane… baga niste flotari, fratele meu ca faci de ras institutia.
    In rest, ai privirea aia de om istet, specifica militienilor!
    Bafta multa acolo la tone la stana!
    Si inca ceva… ca sunt curios…
    Ce ti au dat, tată, la examen??? Capra cu 3 iezi, caracterizare de personaj, ceva, sa ghicesti finalul???

  • radoo spune:

    astia au aceeasi mecla de carnati umflati

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3