930×122 CAPRA 5

șofer drogat

Argeș: Șofer de 27 de ani, drogat la volan

Noaptea trecută, un șofer de 27 de ani din Slobozia a fost prins drogat la volan de polițiștii rutieri, pe raza localității de domiciliu. Aparatul DrugTest a arătat că acesta avea două substanțe cu efect psihoactiv în organism.

Citiți și: Au apărut imaginile care spun totul. Polițist târât cu mașina

Pe lângă verificările din trafic, pe parcursul aceleiași seri au avut loc verificări și în multe localuri și săli de jocuri de noroc de pe raza orașului Costești și a comunei Slobozia. Zeci de persoane au fost legitimate de oamenii legii.

IPJ Argeș transmite:

„În noaptea de 11 spre 12 februarie a.c., în intervalul 20:00 – 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au desfășurat o acțiune de menținere a ordinii publice, precum și reducere a riscului rutier, în special în privința conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Citiți și: Accident teribil! Șofer de 24 de ani, beat și drogat, a omorât doi oameni!

În cadrul acțiunii, polițiștii de ordine publică împreună cu polițiștii de investigații criminale au verificat 8 localuri publice, cu activitate de tip baruri/pub-uri și săli de jocuri de noroc, de pe raza orașului Costești și a comunei Slobozia.

De asemenea, polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, împreună cu polițiști de ordine publică cu atribuții rutiere, au efectuat verificări în trafic.

În cadrul activităților, au fost legitimate 72 de persoane, și au fost verificate 20 de autovehicule.

Pe parcursul acțiunii, în noaptea de 11 spre 12 februarie, în jurul orei 00:30, polițiștii au depistat un bărbat de 27 de ani, din Slobozia, care conducea un autoturism pe DJ 659 de pe raza localității de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a indicat prezența a două substanțe cu efect psihoactiv.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea determinării substanțelor psihotrope prin analize de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Dacă nu baga legi mai aspre pt droguri va fi vai de noi in câțiva ani. Probabil asta se vrea distrugerea țării ca oricum suntem prea mulți prosti fără școala și fără educație. Pt drogati ar trebui clar ,permis anulat’ și 3 ani pușcărie fără drept de apel dar nu se vrea,societatea are nevoie de prosti, drogati și lingăi

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90