930 x122 grota rece

amenda

Argeș. Șofer „nervos” în trafic și comportament agresiv

Argeș. Șofer „nervos” în trafic și comportament agresiv

Citiți și: Cum scapi de amenzile de circulație

Plecatul cu ,,scârț” de pe loc l-a costat permisul și câteva sute de lei.

Este ceea ce a pățit un tânăr de 22 de ani, din Buzoești, care conducea agresiv un autoturism pe raza orașului Costești.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Șoferul a atras atenția polițiștilor după ce a plecat în trombă de pe loc și forjând motorul pe drumurile publice.

Argeș. Șofer „nervos” în trafic și comportament agresiv

,,În ziua de 14 iunie a.c., polițiștii Formațiunii Rutiere Costești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism, pe raza orașului Costești, având un comportament agresiv  în conducerea vehiculelor pe drumurile publice, prin aceea că a pornit vehiculul de pe loc patinând în mod excesiv roțile motoare.

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.”, transmite Inspectoratul de Poliție al județului Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90