930 x122 grota rece

șofer drogat

    Argeș: Șofer oprit în trafic și testat. Surpriză! Era drogat!

    Un alt șofer a fost depistat drogat la volan. Conducătorul auto, un bărbat de 28 de ani, a fost oprit de polițiștii rutieri pe DN 7, pe raza orașului Ștefănești.

    Citiți și: Accident în Argeș: Șofer pozitiv la DrugTest a făcut prăpăd

    IPJ Argeș transmite:

    În ziua de 20 octombrie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești au depistat un bărbat de 28 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza orașului Ștefănești, în timp ce se afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

    Cel în cauză a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând prezenta unei substanțe cu efect psihoactiv, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea confirmării, prin analize de specialitate, a substanței.

    Citiți și: Argeș. La 17 ani, drogat și fără permis la volan! A fugit de polițiști!

    În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”

    Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90