New Profesional Consult 930 x 122

jandarmeria argeș

Argeș: Sute de jandarmi, pe străzi în acest weekend

Jandarmii argeșeni vor fi la datorie și în acest sfârșit de săptămână.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

Peste 100 de jandarmi argeșeni vor fi la datorie, zilnic, în perioada 10-11 iulie a.c. în județul Argeș, astfel încât cetățenii să-și petreacă în siguranță timpul liber.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

Efectivele de ordine publică vor acționa zilnic pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, precum și pentru verificarea respectării legislației în vigoare pe linia picnicului, în cooperare cu alte instituții cu atribuții în acest domeniu.

Jandarmii vor fi angrenaţi şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională la obiectivele din competență, dar și de menținere a ordinii publice în cooperare cu Poliția Română.

Forțele de ordine recomandă cetăţenilor să adopte un comportament civilizat şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau să apeleze numărul unic de urgență 112 dacă sunt implicați sau observă persoane care sunt implicate în fapte antisociale.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90