EcoMoto 930×122

amenzi

ARGEȘ: SUTE DE PERSOANE LEGITIMATE. AMENZI ȘI AVERTISMENTE

 În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost continuate, în mod integrat, de către Grupul de lucru constituit prin Ordinul prefectului nr.258/2020, acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

 

Astfel, verificările în mijloacele de transport în comun, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 504 de persoane și 21 societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, au legitimat 285 de persoane și au verificat 188 de autoturisme, în cadrul acțiunilor punctuale.  urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2 500 de lei.

 

În urmă acțiunilor de control efectuate de jandarmi, nu au fost aplicate sancțiuni.

 

De asemenea, pompierii argeșeni au verificat 7 societăți comerciale și 151 de persoane fiziceDintre acestea din urmă, au fost surprinse nerespectând măsurile de protecție individuală în spații închise, acestea fiind sancționate cu avertisment.

 

„CONTINUAȚI să RESPECTAȚI regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și să

LIMITAȚI, la maximum, orice contact direct cu alte persoane, în afară celor care fac parte din familia restrânsă!

EVITAȚI zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct/interacțiune cu un număr mare de persoane de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere, locuri de joacă!

RESPECTAȚI cu strictețe regulile de igienă personală, recomandate de autorități pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei apropiați!

PURTAȚI MASCA de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!

La linia telefonică TelVerde 0800800165, cetățenii pot sesiza cazurilor de încălcare a normelor de protecție.

La linia telefonică TelVerde 0800800358, cetățenii pot apela pentru recomandări și informații legate de COVID-19″, este mesajul Instituției Prefectului Argeș.

 

Amintim că în cadrul ședinței CJSU de joi, 27 august a.c., a fost adoptată Hotărârea nr.32/2020 prin care s-a dispus reluarea activității sălilor de fitness, gimnastică aerobică și alte asemenea activități, precum și activitatea de agrement în spații de tip piscine, bazin de înotștrandîn județul Argeșîncepând cu dată de astăzi, 28 august a.c., ora.08.00.

Administratorii agenților economici care desfășoară astfel de activități vor asigura monitorizarea permanentă a respectării, ce către personalul de deservire și clienții aflați în aceste incinte, a tuturor măsurilor de limitare a răspândirii SARS-CoV-2.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3