New Profesional Consult 930 x 122

jandarmeria argeș

Argeş: Un bărbat refuză carantina şi înjură în faţa Judecătoriei

În urmă cu puţin timp, un subofițer al Jandarmeriei Argeş, care asigura paza și protecția Judecătoriei Câmpulung, a depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani care avea impusă măsura carantinării la adresa de domiciliu ca urmare a sosirii din Austria.

Citiți și: Schimbare la Jandarmeria Argeș

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 1000 de lei pentru încălcarea măsurii de carantinare și cu 200 de lei pentru adresarea de injurii sau expresii jignitoare în loc public. Acesta a mai fost sancționat și în urmă cu aproximativ o săptămână pentru aceeași faptă. Situația a fost comunicată D.S.P. Argeș pentru dispunerea măsurilor suplimentare.

Jandarmeria Argeş anunţă că, în ultimele 24 de ore, s-au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă.

Citiți și: Jandarmeria cu ochii în patru în acest final de săptămână

În urma acțiunilor desfășurate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de 2500 de lei. 15 sancțiuni au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală, iar o sancțiune de 1000 de lei a fost aplicată ca urmare a nerespectării măsurii de carantină.

(Foto: descriptiv)

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90