930×122 CAPRA 5

jandarmeria argeș

Argeş: Un bărbat refuză carantina şi înjură în faţa Judecătoriei

În urmă cu puţin timp, un subofițer al Jandarmeriei Argeş, care asigura paza și protecția Judecătoriei Câmpulung, a depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani care avea impusă măsura carantinării la adresa de domiciliu ca urmare a sosirii din Austria.

Citiți și: Ești dornic de o carieră militară? Jandarmeria Argeș recrutează

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 1000 de lei pentru încălcarea măsurii de carantinare și cu 200 de lei pentru adresarea de injurii sau expresii jignitoare în loc public. Acesta a mai fost sancționat și în urmă cu aproximativ o săptămână pentru aceeași faptă. Situația a fost comunicată D.S.P. Argeș pentru dispunerea măsurilor suplimentare.

Jandarmeria Argeş anunţă că, în ultimele 24 de ore, s-au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă.

Citiți și: Elevii din Argeş, vizitaţi de jandarmi

În urma acțiunilor desfășurate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de 2500 de lei. 15 sancțiuni au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală, iar o sancțiune de 1000 de lei a fost aplicată ca urmare a nerespectării măsurii de carantină.

(Foto: descriptiv)

 

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

SMART KIDS 570×90