930×122 CAPRA 5

vremea in arges

Argeș: Vreme posomorâtă astăzi și mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăziu un Cod Galben, cu interval de valabilitate: 10 aprilie, ora 11.00 – 11 aprilie, ora 21.00. Acesta cuprinde și partea nordică a județului Argeș.

Citiți și: Atenție, argeșeni! Fenomene extreme

„Fenomene vizate: intensificări ale vântului. Zone afectate: estul, sud-estul și sud-vestul țării; zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură.

În intervalul menționat, în estul, sud-estul și sud-vestul țării, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar luni (11 aprilie), în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, rafalele vor depăși 70 km/h.

Citiți și: Sfârşit de martie cu temperaturi ridicate. Cum va fi vremea la Piteşti

 

 

Pe parcursul zilei de luni, în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vântul va continua să sufle tare, cu rafale de peste 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată”, precizează ANM într-un comunicat.

La Pitești, maxima zilei de azi nu va depăși 10 grade Celsius, iar mâine vor fi cel mult 13 grade. Începând de marți, temperaturile cresc și reintră în normalul acestei perioade, având valori cuprinse între 15 și 23 de grade.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90