930 x122 grota rece

vremea in arges

Temperaturile scad drastic! Frig, ploi și chiar ninsori

Conform datelor furnizate de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), vremea se răcește drastic în următoarele 3 zile, în toată țara, urmând ca din weekend, temperaturile să ajungă la valori normale pentru această perioadă a anului.

Citiți și: Atenție, argeșeni! Fenomene extreme

În Muntenia, vremea se va răci accentuat până în data de 22 septembrie, când media maximelor termice se va situa în jurul valorii de 15 grade.

Va urma o încălzire, care în zilele de 26 și de 27 septembrie se va concretiza prin maxime termice ce vor atinge în medie 23…35 de grade.

Citiți și: Argeș: Vreme posomorâtă astăzi și mâine

În zilele care vor urma se va răcori. Minimele termice vor urma un scenariu asemănător, dar cele mai mici medii se vor atinge în diminețile zilelor de 23 și 24 septembrie, când vor fi de 6…7 grade, iar cele mai ridicate în jurul datei de 21 septembrie, când media se va situa în jurul valorii de 12 grade.

Zilele cu ploaie vor fi puține, îndeosebi la începutul intervalului de prognoză și spre sfârșitul acestuia.

La Pitești, cea mai friguroasă zi va fi miercuri, 22 septembrie, când în termometre maxima zilei va urca doar până la valoarea de 15 grade Celsius, iar minima va fi de 5 grade.

Începând de vineri, valorile termice încep să crească, în weekend înregistrându-se temperaturi de 25 de grade Celsius.

La munte, vremea va fi rece până în data de 24 septembrie; media maximelor termice va fi cuprinsă între 4 și 10 grade, iar a minimelor între -2 și 3 grade. Va urma o încălzire de aproximativ 4…5 grade până în jurul datei de 28 septembrie, apoi nu vor mai fi variații termice semnificative.

Pe alocuri vor fi precipitații aproape în fiecare zi. Va ploua, dar în prima săptămână, la altitudini în general de peste 1500, trecător vor fi posibile și ninsori slabe.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3