930×122 CAPRA 5

vremea in arges

Argeş: Vremea se încălzeşte puternic, ieşim afară în bluză sau chiar tricou!

Argeş: Vremea se încălzeşte puternic, ieşim afară în bluză sau chiar tricou!

Citiți și: Atenție, argeșeni! Fenomene extreme

Potrivit prognozei ANM, săptămâna aceasta vine cu temperaturi ridicate, valori mult peste media specifică perioadei în care ne aflăm. Astăzi este mai rece, însă de mâine vremea se schimbă radical.

„Vremea se va încălzi treptat, iar în data de 11 februarie maximele termice vor atinge în medie 14 grade. Vor urma trei zile în care valorile termice vor scădea cu aproximativ 8…9
grade, ulterior se va încălzi, media maximelor ajungând la finalul intervalului de prognoză până la 9…11 grade. Media minimelor termice, pe întreaga regiune, va avea variații, în general, între
-3 și 0 grade. Probabilitatea mai mare de precipitații va fi în prima zi și din nou după data de 12 februarie”, precizează meteorologii ANM.

Citiți și: Argeș: Vreme posomorâtă astăzi și mâine

La Piteşti, mercurul din termometre va indica 11 – 13 grade în zilele care urmează, maxima fiind aşteptată în ziua de sâmbătă 19 februarie, când vor fi 14 grade Celsius.

 

 

Interesant este că şi în perioada care va urma, până spre sfârşitul lunii, vremea se va menţine frumoasă, cu temperaturi de 12 – 15 grade.

Astfel, putem concluziona că nu am avut parte de iarnă în lunile de iarnă. Cine ştie ce ne aşteaptă în martie…

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3