New Profesional Consult 930 x 122

prefect arges

Argeșul are un nou prefect! Declarații în exclusivitate ale acestuia

În urmă cu puțin timp, s-a hotărât ca Radu Perianu (foto) să fie noul prefect al județului Argeș.

Citiți și: Argeș. Măsură extremă pentru mai multe stații GPL! Pericol major!

ePitești.ro a luat legătura cu Radu Perianu, de astăzi, noul prefect al județului Argeș și a obținut, în exclusivitate, primele declarații după numirea în funcție.

Acesta ne-a declarat că pandemia este cea mai mare problemă cu care ne confruntăm în acest moment și îi îndeamnă pe argeșeni să se vaccineze și să respecte măsurile care se impun.

Reporter ePitești.ro: Cu ce gânduri primiți noua funcție?

Radu Perianu, prefectul județului Argeș: În primul rând, trebuie să ne gândim că pandemia este problema cea mai mare, să îndemnăm oamenii să se vaccineze, să respecte restricțiile, care sunt neplăcute, dar nu sunt puse degeaba. Va fi greu. N-avem alternative.

Reporter ePitești.ro: Mulțumim și vă dorim mult succes pe perioada mandatului!

Reamintim că, la începutul lunii septembrie, în contextul politic incert de la acea vreme, ePitești.ro a obținut, tot în exclusivitate, un interviu cu Radu Perianu, în care acesta declara că, dacă i s-ar propune funcția de prefect al județului Argeș, ar analiza foarte serios această directivă.

După demiterea Emiliei Mateescu din funcția de prefect al județului, cel care i-a preluat atribuțiile, pentru o perioadă limitată de timp, a fost subprefectul Lucian Ionescu.

Până astăzi, activitatea Instituției Prefectului a fost coordonată, în echipă, de către cei doi subprefecți ai județului, Lucian Ionescu, implicit Emanuel Soare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90