930×122 CAPRA 5

radu perianu

Exclusiv! Radu Perianu, despre eventuala sa numire în funcția de prefect

Exclusiv! Ce spune Radu Perianu despre eventuala sa numire în funcția de prefect al județului Argeș.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

În contextul actualei crize politice, membrii USR-PLUS, care ocupă funcții de prefecți și subprefecți, sunt acum la mâna premierului Florin Cîțu, numai de el depinzând soarta acestora în momentul de față.

Acest lucru a fost deja confirmat, astăzi, de către USR-PLUS, prin vocea deputatului de Argeș, Ionuț Moșteanu. Acesta a declarat că, prefecții și subprefecții useriști nu-și vor da demisia, însă își pot pierde funcția, dacă Florin Cîțu își dorește să-i înlocuiască. Astfel, zilele Emiliei Mateescu în scaunul de prefect al județului Argeș sunt numărate.

Citiți și: Veste senzațională! Este o premieră, la Permise, în Argeș

Cunoscându-se relația apropiată pe care Radu Perianu o are cu premierul Florin Cîțu, acesta ar putea fi preferat pentru funcția de prefect al județului Argeș.

Perianu a vorbit într-un interviu exclusiv, acordat publicației noastre, despre posibilitatea ca el să ocupe funcția de prefect al județului Argeș.

ePitesti.ro: Cum comentați eventuala numire a dumneavoastră în funcția de prefect al județului Argeș?

Radu Perianu: Nu comentez în niciun fel. Cred că sunt mai multe ipoteze, asta fiind doar una din ele. După cum vedeți, situația nu este definitiv clarificată. Și, prin urmare, până nu știm exact cum stăm, nu cred că putem să vorbim de înlocuirea actualului prefect.

ePitesti.ro: Dacă vi s-ar propune această funcție, a-ți accepta-o?

Radu Perianu: În momentul în care, dacă, să zicem, mi s-ar propune o astfel de funcție, aș sta și m-aș gândi foarte serios, pentru că e o funcție de responsabilitate, e o funcție importantă și sigur că ar trebui analizată foarte bine, din toate punctele de vedere.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Doru spune:

    Mosteanu a pus cu totul Alice’s dar voi ziaristii neprofesionisti si partinitori schimbati textul cum Va place.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90