Donaris 930 x 122

angajati

ARGEŞUL NUMĂRĂ PESTE 190.000 DE ANGAJAŢI

Conform datelor furnizate de către Ministerul Muncii, în județul Argeș sunt înregistrați 15.785 de angajatori. Din acest punct de vedere, județul Argeș se află pe locul 10 la nivel național, fiind devansat de către județe precum Ilfov, Constanța, Iași, Timiș, Brașov, Bihor, Cluj, Prahova și, desigur, București.

Citiți și: Interzis pentru toți angajatorii! Nu le pot face asta salariaților!

Fondul lunar de salarii se ridică în Argeș la suma de 727.572.550 de lei, la un număr total de asigurați de 190.125. Salariul mediu brut în Argeș este de 3.827 de lei, în continuare sub media națională de 4.219 lei.

(Foto: descriptiv)

Citiți și: 10 zile libere în plus pentru toți angajații. S-a dat lege

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • victor spune:

    190 de mii de sclavi care muncesc sa le asigure salariile milioanelor de bugetari puturosi. Cam asta e realitatea d-lor care ati umflat an de an randul bugetarilor cu nonvalori si analfabeti functionali,rubedenii de tot felul ale politicienilor vechi si corupti. Parlamentari nesimtiti care au mestesugit tot felul de legi care ne mulg bugetul luna de luna in favoarea lor. (salarii bugetari ,vezi pensii speciale,pensii nesimtite,etc…)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90