930 x122 grota rece

export

Argeșul rupe tot! Record absolut

Argeșul rupe tot! Record absolut

Citiți și: Vestea momentului despre Dacia!

În luna ianuarie 2023, la nivelul judeţului Argeş exporturile de mărfuri au însumat aproximativ 577,0 milioane euro.

Este o creștere cu 105,1 millioane euro comparativ cu luna decembrie 2022 (+22,3%).

Citiți și: Cu ce țări face Argeșul cele mai mari afaceri

Comparativ cu luna ianuarie 2022 valoarea exporturilor a crescut cu 20,3%, fiind mai mare cu 97,4 milioane euro.

Argeșul rupe tot! Record absolut

La nivelul judeţului Argeş, în luna ianuarie 2023 importul de mărfuri a totalizat peste 444,5 milioane euro, înregistrând o creștere cu 15,2% comparativ cu valoarea importurilor din luna decembrie 2022 (+58,7 milioane euro).

Faţă de luna ianuarie 2022 valoarea importurilor a crescut cu 18,8% (+70,5 milioane euro).

Excedentul comercial înregistrat în luna ianuarie 2023 a fost de aproximativ 132,5 milioane euro, mai mare atât față de cel înregistrat în luna decembrie 2022 cu 53,9% (+46,4 milioane euro), cât și față de cel înregistrat în luna corespunzătoare din anul precedent cu 25,5 % (+26,9 milioane euro).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Marius spune:

    Cum rupe tot că avem cele mai proaste strazi asfaltate din județ si din orașul Pitești ne a luat-o Dâmbovița de mult inainte cum poate conducerea de acolo si aici nimic numai peticeala peste peticeala

  • Iacobescu aurelia spune:

    câți bani intră în buzunare și câți în investiție ? în Argeș ca peste tot este politic , toți sunt numiți în diferite funcții , politic , altceva nu contează, cade partidul , cade și funcția noi nu mai credem în nimic …

  • Cris spune:

    Corect,”rupe tot” mai ales buzunarele noastre,adică distruge…străzi,spitale,etc.Doar preturile cresc dar în tara asta doar puțini primari reusesc,chiar și cu bani euopeni sa dea o fata ocidentala urbei lor.Si nu e vb doar de bani că avem și comune care reusesc.Doar Clujul,Oradea și alte 2,3 din Vest reușesc să ia drumul cel bun.Si in final daca doar aglomerezi,crești stresul și prețurile nu mai are nici un rost.Mai bine mă duc la sat decât să stau într-un oraș mizerabil,îmbâcsit și poluat ca București sau Paris.Poate sa fie placat cu aur trotuarul și tot nu m-ar atrage…Ce sa înțeleagă și mai ales să și poată face niste români aproape analfabeti ajunsi primari și în pozitii de decizie prin votul altor analfabeți cu doi neuroni și aia la capacitatea de avarie ?

  • Costel spune:

    primarul Jentea, a redus cu 50 % problema gropilor in ultimul an. A pus sens unic pe străzile cu gropi și le iei doar la dus.

  • BADEA GHEORGHE spune:

    Banii sunt direcționați spre alte destinații nu se reinvestesc unde ar trebui.. drumuri, spitale, cultura etc… suntem județul cu cele mai proaste drumuri din România, cultura vai mama ei în spitale aceeași coacă politica..!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3