930 x122 grota rece

asiatici

Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

Asiaticii invadează Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

S-a scurs deja prima noapte a anului 2024. Una memorabilă pentru piteștenii care au ales să petreacă Revelinul în Piața Primăriei.

10 minute magice

O noapte pe care nu o vor uita ușor. Focurile de artificii de la cumpăna anilor au durat 10 minute. Și au încântat pe cei care au înfruntat gerul

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Spectacol absolut

Nu doar în văzduh a fost spectacol ci și pe scena amenajată lângă Teatrul Al. Davila. DJ Project; Viorica și Ioniță din Clejani alături de taraful lor; DJ Graphic MFM Dance și MC Crisa au încins atmosfera la propriu și la figurat.

 

„Invazia”

Noutatea față de petrecerile de Revelion precedente era lesne de observat.

„Invazia” tinerilor asiatici care s-au stabilit în urbea noastră.

Ei muncesc în patiserii, construcții și alte domenii de activitate. Se remarcă prin seriozitate iar patronii au doar cuvinte de lăudă la adresa lor.

S-au integrat în societatea noastră. Și au demonstrat că știu nu doar să muncească ci și să se distreze de minune pe muzica românească!

 

Panică!

Din păcate a existat și un moment de panică în care lumea a crezut că se întâmplă o tragedie. Un bărbat aflat la câțiva metri de scenă s-a prăbușit.

Promptitudine

În rândul spectatorilor s-a creat pentru câteva clipe haos, însă Intervenția forțelor de ordine a fost promptă.

Polițiștii și jandarmii au creat imediat un culoar pentru accesul medicilor.

Din fericire o ambulanță era staționată în apropiere. Bărbatul care respira și își recăpătase conștiința, a fost pus pe targă și scos din perimetrul pieței.

 

Show total

A continuat show-ul la care deopotrivă localnici și străini s-au bucurat din plin pe ritmuri alerte.

Curățenie

Îndată după ce petrecerea „s-a spart” lucrătorii ADP au intrat în acțiune. Zorii primei zile a anului 2024 a găsit Piața Primăriei curată ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat aici.

Asiaticii invadează Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90