Donaris 930 x 122

atelier

Atelier de pictură icoane pe lemn, gratuit, în Piața Primăriei din Pitești

12 -14 august – atelier de creație pentru copii, gratuit, în Pitești: „IconArt – artă tradițională iconografică”!

Citiți și: Sesizare de incendiu la un atelier din Argeș

Primăria Municipiului Pitești organizează un atelier de creație – pictură de icoane pe lemn, pentru copii, în perioada 12-14 august, lucrările rezultate urmând a fi expuse publicului în ziua de 15 august, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

Pe parcursul a trei zile, de joi până sâmbătă, între orele 18:00 și 20:00, în aer liber, într-un perimetru amenajat special în Piața Primăriei, elevi piteșteni cu vârstele cuprinse între 8 și 14 ani vor fi inițiați de către doi experți ai Muzeului Golești în arta picturii de icoane pe lemn. Copiii își vor putea lua acasă icoanele realizate, după expoziție.

Citiți și: ATELIER “EMINESCU” LA CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Doritorii se pot înscrie la atelier, până în data de 10 august, prin completarea formularelor postate pe site-ul Centrului Cultural Pitești și transmiterea acestora prin e-mail.

Informații complete despre acest eveniment găsiți, AICI.

Foto descriptiv: basilica.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3