EcoMoto 930×122

andreea

UN VIS DEVENIT REALITATE: ŞI-A DESCHIS UN ATELIER DE CREAŢIE VESTIMENTARĂ!

Nu cu multă vreme în urmă v-am prezentat-o pe Andreea Iorga, fotomodel în vârstă de 24 de ani din orașul argeșean Mioveni. Andreea este atrasă de domeniul designului vestimentar.

Citiți și: Sesizare de incendiu la un atelier din Argeș

,,Îmi doresc să ajung să-mi pun în practică mult mai bine înclinaţia către modă şi chiar să-mi deschid un atelier, acolo unde voi avea pe cineva care va face haine pe gustul meu. Multe fete îmi admiră ţinutele şi mă întreabă de unde mă îmbrac.’’, ne spunea atunci Andreea Iorga.

Iată că de aici şi până la a pune în practică această idee nu a mai fost mult. Andreea şi-a deschis atelierul, iar acum caută două doamne care să-i croiască haine după dorințele ei. ,,Aveam de foarte mult timp această idee pentru că mă săturasem să nu găsesc aproape niciodată haine care să-mi vină perfect. De fiecare dată trebuia să le modific, aşa că mi-am luat inima în dinţi şi mi-am deschis propriul meu atelier. Acum mai am nevoie doar de două croitorese pricepute. Dacă afacerea va merge cum trebuie, intenţionez să o extind.’’, ne precizează Andreea. (Foto: Facebook Iorga Andreea)  

Citiți și: Atelier de pictură icoane pe lemn, gratuit, în Piața Primăriei din Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90