New Profesional Consult 930 x 122

atelier

IATĂ CE-A ÎMPIEDICAT-O PE ANDREEA IORGA SĂ-ŞI DESCHIDĂ ATELIERUL DE CREAŢIE VESTIMENTARĂ!

De curând vă anunţam că visul Andreei Iorga, acela de a-şi face propriul atelier de creaţie vestimentară, s-a împlinit şi că ea îşi caută câteva croitorese pricepute pentru a-l putea deschide. Ei bine, socoteala de acasă nu prea s-a potrivit cu cea din târg, iar Andreea nu a găsit nici acum croitoresele de care are atâta nevoie. Prin urmare, nici atelierul nu a fost deschis.

Citiți și: Sesizare de incendiu la un atelier din Argeș

,,Sunt dezamăgită pentru că nu găsesc croitorese care să poată realiza hainele pe care le vreau. Îmi doresc să creez rochii de seară, bustiere, pantaloni şi fuste, iar majoritatea croitoreselor nu sunt atât de pricepute pe cât aş vrea eu. Sper din suflet ca, într-un final, să găsesc pe cineva care să corespundă cerinţelor mele. În felul acesta îmi voi putea deschide atelierul.’’, spune Andreea.

Amintim că Andreea Iorga are 24 de ani, este model şi locuieşte în oraşul argeşean Mioveni. (Foto: Facebook Iorga Andreea)

Citiți și: Atelier de pictură icoane pe lemn, gratuit, în Piața Primăriei din Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • bote spune:

    glumiti? cine naiba sa lucreze pt dra asta? :)))) taote pipitele se trezesc peste noapte ca vor sa isi faca atelier… dra nici mcar nu ar fi in stare sa deseneze o casa, dar o rochie :))) doamne mare e gradina ta :)))

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90