NOR CURIER 930X122

cnair

Atenție, șoferi! Toată lumea trebuie să știe ce se întâmplă la OMV

Atenție, șoferi! Toată lumea trebuie să știe ce se întâmplă la OMV

Citiți și: Decizie majoră privind rovinieta: Interzis!

Activitatea de emitere a rovinietelor și peajelor, în punctele de distribuție aparținând OMV PETROM MARKETING SRL, s-ar putea desfșura cu întreruperi.

Este valabil în intervalul 19.09.2023 ora 23:00 – 20.09.2023 ora 01:00, transmite Compania Națională de Adminsitrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citiți și: Restricție de trafic, trei săptămâni, pe un drum foarte important

Motivul este dat de efectuarea unor lucrări de mentenanță ale sistemului informatic propriu al distribuitorului OMV.

„În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, în situația în care nu se reușeste achitarea rovinietei/peajului în punctele de distribuție ale OMV PETROM MARKETING SRL, utilizatorii au obligația de a achita tarifele prin intermediul portalului www.erovinieta.ro, a aplicației mobile etarife, în punctele de distribuție ale celorlalți distribuitori autorizați sau prin intermediul serviciului de mesaje scurte (SMS).”, transmite CNAIR.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90