Donaris 930 x 122

turism

Au apărut ofertele turistice „All-inclusive cu vaccin”

Era de aşteptat. Haosul generat de pandemia Covid i-a determinat pe oameni să ia decizii care mai de care mai bizare. În vreme ce o parte a populaţiei se supra-protejează, o alta este sătulă şi revoltată de restricţiile impuse. La mijloc sunt oamenii de afaceri care încearcă să facă bani şi din piatră seacă în această perioadă.

Citiți și: Stațiune nouă în Argeș!

Astfel, o agenţie de turism din India a lansat pachetul turistic cu vaccin inclus, scrie digi24.ro.

Potrivit sursei menţionate, „turismul de vaccin” a fost rapid îmbrăţişat şi de alte agenţii de turism care consideră oportună această posibilitate de a călători în siguranţă.

Citiți și: Dezamăgire mare în Argeș!

În ceea ce priveşte legile în vigoare din România, să spunem şi să subliniem că, în acest moment, vaccinarea nu este obligatorie.

„Vaccinarea împotriva COVID-19 este voluntară/ne-obligatorie. Se dorește o acoperire vaccinală cât mai mare pentru a limita răspândirea epidemică a virusului, dar nu se are în vedere introducerea obligativității vaccinării sau a unor măsuri restrictive față de persoanele nevaccinate”, se precizează pe site-ul oficial cu informaţii despre vaccinare al Guvernului României.

Am subliniat în ideea în care urmărim dacă se vor schimba sau nu „regulile jocului”. Pe înţelesul tuturor, autorităţile să introducă vaccinarea obligatorie în anumite condiţii sau pentru a putea participa la anumite activităţi, ori în vederea călătoriilor.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3