NOR CURIER 930X122

Nicolae Ciucă

Premierul declară că România este o ţară sigură

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: „România este o țară sigură și are toate garanțiile de siguranță și securitate astfel încât turismul să se poată desfășura în beneficiul tuturor”. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe organizate de mai multe patronate din Turism.

Citiți și: Cine ar putea conduce Capitala? Detalii despre piteșteanul surpriză

„Pentru ca turismul să facă saltul de la o activitate cu potențial la o ramură care să aibă o contribuție importantă în PIB, este nevoie de o infrastructură modernă. În toate proiectele de investiții pe care le avem în desfășurare, urmărim să dezvoltăm această infrastructură, astfel încât să facilităm deplasarea tuturor celor care vin să viziteze toate aceste locuri minunate.

Țin să apreciez contribuția consistentă adusă de domeniul HoReCa, în această perioadă de când forțele armatei ruse au invadat Ucraina, în tot ceea ce a însemnat sprijinul pentru refugiații care vin din Ucraina. Vă mulțumesc pentru tot ajutorul acordat și pentru că ați venit să susțineți măsurile pe care Guvernul le-a luat în această situație”, a mai adăugat premierul.

Citiți și: Mega lovitură în Centru! Apare un nou hotel renumit în Pitești!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90