Donaris 930 x 122

amenzi

Au curs amenzile azi, în Centrul Piteștiului

Au curs amenzile azi, în Centrul Piteștiului.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publica au sancționat în zona Centrală a municipiului Pitești, astăzi, un număr de 9 persoane care au folosit trotinete, biciclete sau trotinete electrice pentru a se deplasa.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

Reamintim ca acest lucru este interzis conform HCL60, sancțiunea fiind de la 500 la 1000 de lei.

„Aceste acțiuni ale polițiștilor locali vor continua și în perioada următoare”, anunță purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Ieri, 9 iulie, ePitești.ro a atras atenția asupra faptului că, Strada Mare (zona pietonală a municipiului Pitești) a început să fie din nou intens frecventată de cei pe două roți, bicicliștii, respectiv cei care se deplasează cu trotinetele.

Acest lucru s-a întâmplat și din lipsa polițiștilor locali din teren. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Trotinete pe Strada Mare cu duiumul! Poliția Locală, inexistentă

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

15 comentarii

  • George spune:

    Același lucru și în cartierele și parcurile din oraș!
    Dar cine?

  • Remy spune:

    La cât mai multe mașini în circulație. Să curgă restricțiile, fără piste de biciclete, trotuarele cât mai înguste și fără biciclete, trotinete, role, etc în niciun parc , cartier sau uliță. Interzicere totală.

  • Vlad spune:

    Mizeriile alea de trotinete trebuie interzise, asa cum sau făcut si alte orase, dupa ce s au ars cu asa afacere. Numai ca marii edili ai orasului sunt cu ani in urma si accepta orice. E inaceptabil sa fie lasate oriunde, sa se circule haotic cu ele, e o chestiune de timp oana se vor in produce accidente grave.

  • Bogdan spune:

    Municipalitatea trebuie sa se gandeasca bine la piste de biciclete, la parcuri si spatii verzi nu sa aprobe constructia de blocuri peste tot, departamentul de urbanism trebuie sa isi faca treaba nu sa faca jocurile unora!

  • POPESCU ANCA spune:

    O „porcarie”.Azi am văzut 2 astfel de trotinete la mine în cartier ( în spate la Policlinica pe ICBRATIANU),puse EXACT IN MIJLOCUL STEAZII .M-am oprit și mi-am făcut cruce: pai pe unde mai trec cu MASINA?
    INTRADEVAR „SAT FARA CAINI”🙄😱🙉

  • Florin spune:

    La speculanți de parcări de la Muntenia nu au curajul să-i amendeze

  • Oprea Gabriel spune:

    Ar fi bine sa vadă ce se întâmplă și pe străzi cu aceste trotinete. Merg câte doi pe o trotineta, depășesc mașini și pe stânga și pe dreapta, etc

  • Dragos spune:

    Sa nu uitam ca, cei care au pus in circulatie astfel de trotinete au primit o autorizatie, altfel nu se putea. Daca Primaria le a dat autorizatie, acum e anormal sa i amendeze pe cei care le utilizeaza. Primaria de fapt ar trebui sa se amendeze singura pentru ca a autorizat punerea in circulatie😀

  • Când scăpăm de firmele cu trotinete? spune:

    Când interzicem rahatul asta de afacere cu trotinete?

    – Găsești trotinete aruncate peste tot. Zici ca suntem tara subdezvoltata unde fiecare face ce vrea?

    – când ne apucam sa oprim copiii sub 14 ani pentru ca merg cu trotinetele pe carosabil? Dacă îmi sare unul în fata putem da primăria în judecata ca nu își face treaba? Legislația interzice circulația cu trotinete pe drumurile publice persoanelor sub 12 ani. De asemenea, este interzisa utilizarea de către doua persoane în același timp a unei trotinete. Când vedem amenzi pe acest subiect?

    – se dau șpăgi mari ca să primească aviz de funcționare firmele astea?

    – cum garantează firma ca cei sub 14 ani nu se suie pe ele sau va merg pe unde trebuie?

    In cartiere merg câte doi pe trotineta, in trafic și le lasă pe unde nimeresc. Blochează trotuare, străzi, etc.

    Faceți locuri dedicate pentru parcare de unde sa le ia și unde sa le lase. Doar asa aviz. Si dacă o trotineta e găsită în alta parte forma sa fie trasa la răspundere. Sa primească amenda.

    Iar in trafic, pe străzi, sunt adevărate capcane pe roti. Pe trotuare, sunt imaginea incompetentei autorităților locale.

    .

  • Cris spune:

    „Sat fara caini ” garantat PSD !Cum sa dea amenzi votantului PSD si sa faca ceva bun cu banii ?Sa intrati pe stradutele adiacente unde se stationeaza oricum si oriunde,pline de carute si animale libere,sa vedeti platforme si podete betonate pe spatiul public in fata curtilor si altele.Si cand ai intrebi de transport public ,cica e ingust drumul dar e destul cat sa-si faca altii parcari ca in curte nu mai au loc(grad de ocupare a terenului de catre constructii nepermis de mare,la care autoritatile infractoare inchid ochii)

  • Cris spune:

    Nu,mecanismul e altul !Ele ar fi utile dar daca dai amenzi incercand sa dresezi bizonul roman analfabet obtii trei lucruri nedorite de mafia PSD:1.nu-i mai voteaza infractorii lor(adica vreo 90% din cetatenii care ies ,ca ceilalti sictiriti ies la mici si bere ,cel mult)2.trebuie sa-i puna la munca pe aia angajati pe spagi(ca amenzile nu se dau singure) si 3.in condutii de respect nu le mai foloseste lumea ,trebuiesc retrase si nu merge afacere.Vreti sa le ceara aia de au primit autorizatiile de functionare banii pe spagi inapoi ?

  • Edward spune:

    si tu cred ca ești în urma mai rau decât edilii🤣

  • Rujan Adrian spune:

    Așa este ceea ce s-a spus de toți.Dar la noi in Românica cine respecta legea ,de la mersul mașinilor pe strada și până la aruncatul gunoiului și de ce ? Pentru că nu suntem civilizați.Iar civilizația se impune prin amenzi mari și foarte mari.

  • Leata Marian spune:

    Bună ziua vreau să știu și eu de ce nu se interzice trotinetele electrice pe drumurile publice pentru copii sunt de acord doar dacă sunt supravegheați de părinții dar sunt foarte periculoase mai ales printre blocuri ca poți să te trezești cu el sau ea în fața mașini.Atentie!!! Nici măcar nu se asigura la traversarea drumului. Vă rog luați masuri urgente.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA