New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

autostrada-bucuresti-pitesti

Autostrada Piteşti-Bucureşti, ţinta arabilor!

Autostrada Piteşti-Bucureşti este cea mai veche din ţară, dar chiar şi aşa, graţie nivelului ridicat de trafic, continuă să atragă investitori.

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

Astfel, compania Kuwait Petroleum va deschide în Sibiu o benzinărie pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, prima din România a gigantului arab de stat. O a doua benzinărie va fi deschisă lângă autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, în comuna Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, pe o suprafaţă de 5.400 de metri pătraţi.

Pentru acest obiectiv Kuwait Petroleum aşteaptă autorizaţie de la Agenţia Locală de Mediu. Viitoarele benzinării reprezintă cea de a doua descindere majoră în România în decurs de un an a unui gigant internaţional din domeniul petrolier, după ce Gazprom (Rusia) a deschis o staţie de carburanţi lângă Sibiu şi pe aceeaşi autostradă Piteşti-Bucureşti.

Citiți și: Se întâmplă ceva fabulos pe Autostrada Pitești – Sibiu! În sfârșit!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3