NOR CURIER 930X122

avere

AVEREA FOSTULUI „GENERAL” GARDIN

Florin Gardin, consilier municipal PNL în Pitești și fost inspector şcolar general al judeţului Argeş, în prezent profesor psihopedagog, şi soţia lui, Maria, au realizat anul trecut venituri din drepturi de proprietate intelectuală în sumă de circa 57.000 de lei. La acestea se adaugă venituri de aproximativ 91.000 de lei din salarii şi hotărâri judecătoreşti (câștigarea în instanțe a unor drepturi salariale restante).

Citiți și: Decizie istorică! Toată lumea e vizată!

Pe de altă parte, soţii Gardin au un apartament în Piteşti de circa 70 de mp, o casă în Căteasca de 180 de mp şi peste 4 hectare de terenuri, inclusiv forestiere, în aceeași comună din județul Argeș. La toate acestea se adaugă un autoturism Fiat Punto.

Gardin a precizat în cea mai recentă declaraţie a sa de avere şi un împrumut de 50.000 de lei pe care l-a acordat în nume personal şi un depozit bancar de 450.000 de lei.

Citiți și: Trai de barosani pentru deținuți!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90